Idag har butiken öppet: 10-14
Meny

Roller Team

Högsta kvalitet till lägsta pris!

Roller Team husbilar - Frihet att resa

Roller Team är ett ungt varumärke i franska Trigano Group och har snabbt gjort sig ett namn i hela Europa och ledande i Italien. Märket har alltid varit banbrytande vad gäller nya lösningar till en teknologiskt avancerad produkt. Roller Team återspeglar den italienska designens personlighet. Det skickliga valet av material och omsorgen om varje liten detalj för att uppleva de mest njutningsfulla atmosfärerna under resan.

Rollerteam byggs i samma fabrik som systermärket CI som är känd för sin kvalitet och design. Rollerteam är kampanjbilar där du inte kan välja så många tillbehör men får ett oslagbart pris.

Kronos

Utrustad med 160 HK motor, nu till kampanjpris!

Högsta kvalitet till lägsta pris! Upplev nya Roller Team Kronos 265, 275, 284 och 286 TL. Fyra fullutrustade modeller med alla tänkbara bekvämligheter och finesser för att du ska få en semester som du alltid drömt om. Med ett modernt chassi från Ford får du ett flexibelt halvintegrerat fordon.

Kanske Sveriges mest prisvärda husbil!

Välj bland alla Roller Team
Roller Team Modellprogram 2021
BellaBusterFalconFinnmasterGummibåtarHR BoatHuskyKimpleOskwigUtternVictoryCIRoller TeamWeinsberg

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss