Båtlivet ska vara enkelt, lämna resten till oss.

Vår verkstad hjälper dig med service, reparation, vinterförvaring av din båt, motor eller husbil.

Vi är auktoriserade på Mercury och MerCruiser där våra mekaniker har gått utbildning för att kunna serva din motor på bästa sätt, vi har de senaste programvarorna och de specialverktyg som behövs för att göra ett bra jobb och följer checklistor och prisstruktur enligt tillverkarens rekommendationer.

Vi jobbar med de flesta varumärkena ex. Yamaha, Honda Suzuki där motorerna är nyare än 10 år, Vi bygger motorfästen, monterar bogproppar, ankarspel, landströmspaket, allt du kan tänka dig i din båt, vi har personal som är utbildade för att svetsa i aluminium.

Vi har en servicebil där vi kan komma ut till dig och utföra service.

Vi har vinterplatser för din båt plastad utomhus eller inomhus i vår förvaringshall, vi hjälper dig med tvätt, polering eller det du vill få gjort under vintern, kom med dina önskemål så gör vi vårt bästa för att hjälpa till.

Under "Service och vinterplats" kan du få en uppskattning på kostnaden för service och vinterförvaring, observera dock att priset är utan material och är en uppskattning då varje motor är individuell.

Du kan även skicka oss en förfrågan om service, montering eller vinterplats. 

Kontaktuppgifter:
Epost: verkstan.orebro@interboat.se
Tel: 019-311200 val 2

Formulär: Service, vinterförvaring

Välkomna

Vinterförvaring inomhus

Vinterförvaring utomhus

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår