Sugen på något nytt? Byt in din båt mot husbil.

Interboat Örebro erbjuder ett brett sortiment av husbilar från CI och Rollerteam några av Europas stora varumärken.

I sortimentet som du hittar i menylisten under "Husbilar/Våra varumärken" finns allt från de minsta husbilarna som bygger på plåtchassin till halvintegrerat,alkov eller helintegrerat, med plats för upp till 7 personer, du väljer det som passar dig och din familj bäst.

Våra kampanjer hittar du på samma ställe som övriga sortimentet

Caravan International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI är väl etablerat och har ett servicenät med över 200 servicepunkter i Europa.

Roller Team är ett ungt varumärke i franska Trigano Group och har snabbt gjort sig ett namn i hela Europa och ledande i Italien. Märket har alltid varit banbrytande vad gäller nya lösningar till en teknologiskt avancerad produkt. Roller Team återspeglar den italienska designens personlighet. Det skickliga valet av material och omsorgen om varje liten detalj för att uppleva de mest njutningsfulla atmosfärerna under resan.

Hos oss kan du byta in din båt mot husbil eller husbil mot båt.

BellaBusterFalconFinnmasterHR BoatHuskyKimpleMercury Inflatable OskwigUtternCIRollerteam

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår