Vilka är vi?

Interboat Örebro har bytt namn från anrika Repslagarn, ett av Sveriges äldsta marinföretag.
Företaget bildades 1905 som ett repslageri i hamnen i Skebäck, därifrån har företaget utvecklats till att vara en fullservicemarina 
strategiskt placerad med våra största sjöar inom nära räckhåll.

I vårt sortiment har vi husbilar, båtar, tillbehör, bryggor, nytt och begagnat, hos oss kan du byta mellan båt och husbil.

Våra varumärken på båtar är Uttern, Nordkapp, Nordkapp Airborne, Sting, Zodiac, HR Boat, Kimple, Nakhoda och Oskwig. Våra bryggor med tillbehör kommer från Svenska Flytblock och trailers från Fogelsta, våra husbilar är Weinsberg, CI och Rollerteam med över 50 modeller att erbjuda.

SeaSea Megastore är vår tillbehörsbutik, där hittar du ett sortiment av 6000 artiklar till attraktiva priser. Vi har ständigt nya kampanjer som är aktuella så för att vara säker på att du inte missar något så rekommenderar vi att du prenumererar på vårt Seamail.

Vår verkstad är auktoriserad för de ledande märkena Mercury och MerCruiser där vi har de senaste utbildningarna och specialinstrument för att du ska få ett problemfritt båtliv. Vi hjälper dig med reparationer av din båt, trailer eller motor, vi erbjuder även vinterplats inomhus eller utomhus efter dina önskemål.

Interboat är Sveriges största båtkedja på nätet och i verkligheten.

Välkomna

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår