Jetport vattenskoterbrygga

JETPORT PLUS OCH JETPORT MAX ÄR DEN SÄKRASTE OCH SATBILASTE VATTENSKOTERBRYGGA PÅ MARKNADEN. 

Rotationsgjuten UV-skyddad polyetenstruktur med en skumfylld interiör gör att Jetport blir osänkbar.

V-formad entré vilket gör upptagningen busenkel. 14 st justerbara polyetenhjul gör att sjösättningen blir extremt lättsamt och dessutom blir det inga repor på skrovet.

Stoppklossen (avtagbar) ser till att din vattenskoter stannar säkert och på rätt position på flytbryggan.

Den unika designen av våra vattenskoterbryggor är designad med luftgångar under bryggan för att skapa ett sugeffekt genom att behålla luften under som skapar en hög stabilitet. Ett snitt genom bryggan så ser man följande:

  • Hela bryggan är skumfyllld vilket ger en garanterad flytbärighet på 200 kg/m².
  • De öppna luftgångar under bryggan ger en sugeffekt genom att behålla luften under bryggan som genererar en högre stabalitet och ökar därför komfort & säkerheten.
  • Med en tjocklek på hela 7.8 mm ger bryggan en otroligt stark slitförmåga.

JETPORT KAN FÄSTAS BÅDE TILL FLYTBRYGGA ELLER EN FAST BRYGGA GENOM VÅRA FASTSÄTTNINGSKIT.

Jetport har 2 integrerade hål (4”) i fronten av bryggan för genomföring av rör. Du kan även köpa till distanser (2”) (3”) beroende på vilken rörstorlek du väljer. Vid längsgående montering behövs Halvmånar.

Runt om bryggan har du flera öppningar, öppningarna är där för att kunna seriekopplas med Jetport (vattenskoterbryggor) & Rotodock (bryggsektioner) med hjälp av kopplingsbeslag. Det finns även adapter för att kunna kopplas ihop med Sunnydock (kuber), Flexiport (kuber) & båtbryggor (Boatlift).

Se vårt sortiment av vattenskoterbryggor här.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår