Idag har butiken öppet: 9-18
Meny

Bella

Bella kombinerar vackra linjer, smarta och funktionella interiörlösningar med avancerade V-formade skrov vilket har resulterat i överlägsen design, prestanda, hållfasthet och stabilitet!

Lägg därtill en läcker Skandinavisk design. Inte konstigt att båtarna är mycket populära! Båtarna tål att köras lungt och stabilt även i hög sjö och skroven tål stora belastningar. Motorn har styrka för båtentusiaster som söker det lilla extra. Sjöegenskaper i toppklass gör det lätt och tryggt att röra sig ombord. Funktionella gasfjädrade kapellösningar och genomtänkt utrustning i kombination med ett brett modellprogram gör att det finns en Bellabåt för alla.

Söker du en halvplanande rakaxelbåt med rymlig kabin, en motorstark daycruiser för kusten, en potent vattenskidbåt för badutflykter med familj/vänner i skärgården eller en ekonomisk familjebåt för avkopplande fritid och aktivt båtliv eller kanske rentav en båt för en resa på Göta Kanal?

Bella är en välkänd kvalitetsprodukt som behåller ett högt andrahandsvärde på marknaden i många år.

Välj bland alla Bella
Bella Modellprogram 2020
BellaBusterFalconFinnmasterHR BoatHuskyKimpleMercury Inflatable OskwigUtternCIRollerteamWeinsberg

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss