Idag har butiken öppet: Stängt
Meny

Uttern

Fullt utrustade familjebåtar för maximal båtglädje

Uttern är båtar som passar utmärkt för barnfamiljer, fiskare, sportdykare, fartfantaster, vattenskidåkare, naturälskare, livsnjutare, m.m. Det finns en Uttern för alla. När du väljer en båt från Uttern får du trygghet, kvalitet och tradition. Detta, kombinerat med en nästan nyckelfärdig utrustningsnivå, gör att du tryggt och säkert kan inleda din kommande båtsäsong.

Utterns breda modellprogram erbjuder flexibla allroundbåtar: öppna Bow riders (T), praktiska Styrpulpetbåtar (S) och suveräna Daycruisers (D). De passar perfekt för massor av äventyr och ändamål – dagsutflykter, badturer, transporter, fiske, sportdykning, vattenskidåkning, m.m. Modellerna med kojplatser möjliggör längre turer med övernattning ombord.

Uttern designar båtar för aktiva båtmänniskor. Därför kompromissar man inte med utformningen. Tack vare de höga friborden, och att det är enkelt att ta sig i och ur båten, kan du känna dig extra trygg och säker – särskilt när det finns barn ombord. Med den generöst tilltagna sittbrunnen känner du dig hemma var du än befinner dig och det utfällbara kapellet gör att du kan njuta längre av att vara på sjön.

Båtarna är byggda för att klara av nordiska förhållanden. De är lätta att manövrera, roliga att köra och har utomordentliga sjöegenskaper. De är praktiska och mångsidiga med fria ytor och smarta stuvutrymmen. Utterns design grundas på skandinavisk kultur och formspråk. Ledstjärnorna är enkelhet, kvalitet och funktionalitet. Varje båttyp har en modern framtoning och solid känsla.

Uttern-båtarna med all utrustning är väldigt prisvärda, du får "mycket båt för pengarna". Dessutom har de ett bra andrahandsvärde. De är bränsleeffektiva med jämförelsevis låga driftskostnader. Vid lanseringar hämtas alltid inspiration till nya lösningar från Uttern-ägares synpunkter och önskemål. Alltsammans – inklusive det ständiga engagemanget, för att ta reda på vad båtägarna vill ha gör Uttern till det kloka båtvalet.

Välj bland alla Uttern
Uttern Modellprogram 2022
BellaFalconGummibåtarHR BoatKimpleOskwigUtternVictoryCIRoller TeamWeinsberg

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss