• Nyhet!

IMPONERANDE KRAFTFULL RADAR

Dessa otroligt kraftfulla radomradar på 18″ och 24″ är både snygga och smarta, nu med svart färg som alternativ och 50 watt uteffekt.

Vår radom GMR Fantom ger kraft. Hela 50 watt, faktiskt.

Se målen tydligt och justera storleken efter behov.

Med strömsparläge kan du välja när du vill använda full effekt och när du ska hålla tillbaka.

Varje sekund av strömförbrukningen räknas. Spara ännu mer genom att välja aktiva tider ned till sekunden.

MotionScope™-teknologi på denna radom visar objekten i färg när de rör sig mot eller från dig.

KRAFTFULL RADAR Våra solid-state ramomradar-enheter på 50 Watt har en räckvidd från 20 fot (6 meter) till 48 nautiska mil (177 km), även i dimma och regn. Dessutom tillhandahåller de en rotationshastighet på upp till 60 varv/min för en uppdateringsfrekvens som kan upptäcka rörelser i alla hastigheter. Den här gången tillhandahåller vi både ett vitt och ett svart alternativ så att du kan matcha båten.

HÖGUPPLÖST RADAR De har högupplösta bilder och hög antennförstärkning för att urskilja objekt på avstånd, medan objektseparationen förbättras med 8-bitars True Color-bilder på denna radome.

MOTIONSCOPE-TEKNIK MotionScope använder dopplereffekten till att upptäcka rörliga mål och markera dem i olika färger så att du kan navigera runt andra båtar eller hårt väder – eller mot fiskeplatser där fåglar äter på ytan.

ENERGISPARLÄGE Med strömsparfunktionen kan du välja när du behöver mer eller mindre ström, så att du har ström när du behöver den och sparar den när du inte behöver den.

TIDSINSTÄLLT SÄNDNINGSLÄGE Med tidsinställt sändningsläge kan du till och med ange aktiva och inaktiva tider ned till sekunden för att minska energiförbrukningen så att du kan vara kvar på sjön längre än någonsin.

ANVÄNDARVÄNLIG Våra radar har inte några svåra användarinställningar att hantera, så de är enkla att installera och börja använda.

MÅLETS STORLEK

Justera skärmens målupplösning för bättre separation baserat på omgivningen.

AUTO BIRD GAIN

Lokalisera fågelflockar på vattenytan där sannolikt även betesfisk finns.

EKOSPÅR

Du ser ett historiskt ″spår″ på skärmen för att du snabbt och enkelt ska kunna identifiera rörliga objekt och eventuella kollisionsrisker.

DUAL RANGE

Med en radar kan du visa bilder på plottern på en delad skärm bredvid varandra, med oberoende intervallinställning och kontroller för både nära och långt håll.

STÖD FÖR DUBBLA RADAR

Användning av dubbla radar ger redundans och möjlighet för varje visningsenhet på båten att hämta data från en av två olika radarkällor.

DYNAMIC AUTO GAIN

Den här funktionen anpassar sig automatiskt efter omgivningen för optimala prestanda i alla förhållanden.

DYNAMIC SEA FILTER

Gain justerar automatiskt sjöeko för lugna, medelhårda och hårda förhållanden på havet.

ÖVERLAGRAD RADARBILD

Överlagrar radarbilder på plotterns kartsida. Du kan lägga till en valfri autopilot eller kurssensor (säljs separat) för bästa resultat.

AUTOMATISK SPÅRNING

Ny automatisk spårning med MARPA (mini-automatic radar plotting aid) möjliggör att du kan utlösa och spåra upp till 30 objekt utan att användaren behöver fråga efter alla returer, gränszoner, skyddszoner eller MotionScope-teknologi.

SÄKERHETSZON

Ställ in en säkerhetszon och få larm när ett objekt kommer in i zonen.

VRM OCH EBL

VRM (Variable Range Marker) och EBL (Electronic Bearing Line) mäter snabbt avstånd och bäring till båtar och till land.

 

Garmin Radar GMR Fantom 24x vit

36.999 kr

Interboat

  • info@interboat.se
  • Finansieringsförslag
  • Amorteringsplan:5 år (60 mån), annuitet
  • Ränta:7,7%
  • Handpenning (20%):7.399,80 kr
  • Kreditbelopp:29.599,20 kr
  • Månadskostnad:596 kr
Swedbank Finans: KalkylsnurraGör egen kalkyl

Fler Garmin tillbehör

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår