Kontakt
Hitta hit Hitta hit Kontakt Kontakt
Öppettider Öppet idag 07:00 - 16:00 när personal finns på plats

Quicksilver

Activ 505 Open

Från 202.860 kr

Quicksilver

ACTIV 555 Open

Från 271.950 kr

Quicksilver

ACTIV 605 Open

Från 323.715 kr

Quicksilver

ACTIV 605 Sundeck

Från 361.200 kr

Quicksilver

ACTIV 555 Cabin

Från 304.395 kr

Quicksilver

Captur 605 Pilothouse

Från 341.700 kr

Quicksilver

Captur 675 Pilothouse

Från 404.000 kr

Quicksilver

Quicksilver präglas av motorstarka bruks-, transport- och weekendbåtar. 

Rejäla och tåliga båtar, perfekta för att ta sig ut på sjön eller för en fiske- eller badtur. Söker du en styrpulpetbåt i modern design, en praktisk och mångsidig walkaroundbåt, en liten lätthanterad fiskebåt eller en modern fullutrustad familjecruiser så har Örnvik-Quicksilver alltid något att erbjuda. 

Örnvik-Quicksilver erbjuder också rejäla kabinförsedda sportfiskebåtar med full ståhöjd som tål stora vågor och varierande väderförhållanden. Örnvik-Quicksilver har stabila högfartsskrov med enastående gångegenskaper.  Örnvik-Quicksilver båtarna är praktiska, flexibla, och mångsidiga för sjöentusiaster som önskar en rejäl båt familjeutflykter, badturer, vattensport och transport året runt. 

Med genomtänkt design, lättåtkomliga stuvutrymmen och praktiska lösningar erbjuder Örnvik-Quicksilver ett suveränt sätt att vara på sjön, enkelt och prisvärt. Kvalitet och säkerhet garanteras av Örnvik-Quicksilvers långa tradition inom båtbygge, över 40 år. Välkommen till din lokala Interboathandlare så finner vi en lämplig Örnvik-Quicksilver med personlighet som passar din familj, din ekonomi och din lust att känna vinden och vågorna till sjöss! 

Från 2009 byter Örnvik namn till Quicksilver vilket är namnet på båtarna i övriga Europa, det kommer inte att innebära några förändringar på båtarna utan enbart en ny dekal med nytt namn.

  • Quicksilver
  • Quicksilver-gummibåtar
  • Uttern
  • Victory
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår