Idag har butiken: stängt
Meny

Uttern

Uttern - fullutrustade familjebåtar för maximal båtglädje

Utterns båtar passar perfekt för barnfamilj, fiskare, sportdykare, proffs, amatör, fartfantast, vattenskidåkare och naturälskare. Det finns en Uttern för alla. 

Ser du sjölivet som en fritidsaktivitet och inte som en året runt hobby passar Utternbåtar perfekt. En fullutrustad båt från Uttern med fabriksmonterad startspärr och omfattande stöldmärkning, självlänsande durk och egenskaper som lämpar sig för den aktivitet du vill när som helst och var som helst oavsett väder eller tid på året. 

Flexibla allroundbåtar, praktiska styrpulpetbåtar eller daycruisers med fokus på fiske, transporter, sportdykning, vattenskidåkning, badturer: I kombination med fullvuxna sjöegenskaper och utomordentlig manöverbarhet ger Utterns känsla för praktisk och funktionell design varje båtägare eller båtentusiast möjlighet till en mångsidig båt med oöverträffad flexibilitet. 

Fria ytor, inspirerat av bruksbåtar, smarta stuvutrymmen och kojplatser ger möjlighet till arbete eller fritid ombord. Sportfiske eller trolling eller möjligheten av att bara njuta vare sig du är sjöentusiast, söndagsseglare, sportfiskare, eller helt enkelt livsnjutare. Uttern levererar sjöfärdiga flexibla båtar för båtägare som vill ha fokus på att just åka båt. Uttern är också en god investering med högt andrahandsvärde och attraktivitet på marknaden. 

Du hittar din Utternbåt på Interboat i Göterborg (Harry Hansson Marincentrum), Örebro, Norrköping, Karlshamn, Sandviken samt Interboat Stockholm (Marindepån). 

Välj bland alla Uttern
Uttern Modellprogram 2020
Mercury Inflatable QuicksilverUttern

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss