• Nyhet!

Ta fisket till nästa nivå med trollingmotorn Force

Force 57 är marknadens starkaste och mest effektiva 57” (rigglängd 145 cm) trollingmotor.

 • Motorn har den kraft du behöver för att stå emot vindar och strömmar då du fiskar.
 • Du får trådlös plotterintegrering och inbyggd autopilot som hjälper dig att hitta fisken och en ankringsfunktion så att du kan hålla dig kvar på fiskeplatsen.
 • Med den trådlösa fotpedalen får du omedelbar kontroll och respons; den känns och styrs som en kabelstyrd pedal.
 • Innehåller inbyggda traditionella CHIRP-ekolod och ClearVü- och SideVü-ekolod med ultra-HD, skanningsteknik och omärkbara ekolodsstörningar.
 • Med den flytande fjärrkontrollen får du full kontroll över trollingmotorn och geststyrning så att du bara kan peka och köra.


Trollingmotorn Force är byggd för att hålla. Den är robust, tålig och oerhört användarvänlig. Dubbla gasfjädrar gör den också enkel att dra in och att förvara.

 1. Plotter med trådlös anslutning ger dig navigerings-, autopilot- och ankringsfunktion. Använd den exakta ankringsfunktionen för att hålla båten på samma plats när du fiskar. 
 2. Force har en praktisk trådlös fotpedal som ger omedelbar kontroll och respons samtidigt som den känns och styrs som en kabelstyrd pedal. Se mer fisk och struktur tydligt med inbyggt ekolod med ultra-HD och skanningsteknik. 
 3. Den har även en fjärrkontroll med inbyggd skärm som går att läsa i solljus. Med fjärrkontrollen får du full kontroll över trollingmotorn och med geststyrning så att kan du bara peka och köra.

Du får allt det bästa: Tyst. Effektiv. Stark. Denna kraftfulla motor tar dig från punkt A till punkt B snabbare och står bättre mot vindar och strömmar än någon annan trollingmotor.

Med all denna kraft kan räkna med att fiska hela dagen. Och den hörs knappt. Motorn kan drivas på antingen 36 V eller 24 V. När den drivs på 24 V kan dragkraften t.o.m. jämföras mot andra tillverkares 36 V-motorer.

Upptäck hur smidig denna motor är med sin trådlösa fotpedal. Du får omedelbar kontroll och respons samtidigt som den känns och styrs precis som en kabelstyrd pedal. Fotpedalen drivs trådlöst med AA-batterier eller, om så önskas, kan du självklart ansluta den till en kabel.

Du kan enkelt integrera din Garmin-plotter via en trådlös anslutning vilket gör det lätt att använda den inbyggda autopiloten. Skapa rutter till dina favorit"waypoints" och följ spår medan du fiskar. Den inbyggda autopiloten, med integrerad kurssensor och GPS, ger dig ankringsfunktion, kurshållning och farthållare. Kontrollera inställningarna på enheten, plottern eller fjärrkontrollen med en skärm som kan läsas i solljus. Ställ bara in spåret, så får du guidning längs vägen.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE KOMPATIBLA GPS-ENHETER

Trollingmotorn Force levereras med en integrerad givare med traditionellt CHIRP-ekolod och ClearVü- och SideVü-skanningsekolod med ultra-HD och omärkbara ekolodsstörningar.

Kabelhanteringssystemet skyddar de inbyggda givarkablarna och andra tillbehör, inklusive hela sortimentet av Panoptix och Panoptix LiveScope ekolod. Fullständigt stöd för ekolod är endast tillgängligt för modellerna GPSMAP® 8400/8600xsv och ECHOMAP Ultra. 

Den medföljande fjärrkontrollen med transflektiv skärm, som går att läsa i solljus, ger dig full kontroll över trollingmotorn. Den har unik geststyrning, så att du enkelt kan peka och köra.  

Garmin Force Garmin Force 57

50.499 kr

Sandviken

 • 070 - 246 55 80
 • info.sandviken@interboat.se
 • Finansieringsförslag
 • Amorteringsplan:5 år (60 mån), annuitet
 • Ränta:7,7%
 • Handpenning (20%):10.099,80 kr
 • Kreditbelopp:40.399,20 kr
 • Månadskostnad:813 kr
Swedbank Finans: KalkylsnurraGör egen kalkyl

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår