ePropulsion

Pålitliga och kraftfulla elektriska båtmotorer

Upplev ett elektriskt båtliv, premium! Det är inte här för att ersätta motorbåtar med förbränningsmotorer, utan för att tillhandahålla en extraordinär upplevelse – som är ren, tyst och kräver mindre underhåll.

Varför ett elektriskt båtliv?

  • Underhållsfritt: Ett elektrisk båtliv sparar dig dussintals timmar av underhåll och gör ägandet enkelt. Du kommer aldrig att behöva byta motorolja, kontrollera dina bränsleledningar, oroa dig för läckande bränsletank eller vinterkonservera din motor igen. Detta sparar både tid och pengar. 
  • En extra avkopplande upplevelse: Detta är exakt vad ett elektrisk båtliv ger. Ett perfekt val för fisketuren, eftersom det låter dig smyga på din fångst. Det är också idealist för en familjbåtkryssning, utan att höga motorljud avbryter era konversationer. Susandet från ePropulsion motorer kommer att överraska dig – positivt. Vissa kommer till och med att kalla dem ljudlösa.
  • ePropulsion är mer än bara motorer: Dessa motorer gör skillnad för planeten att skydda miljön är möjligt, eftersom de skapar noll växthusgasutsläpp och aldrig läcker olja eller bränsle.
  • Lätta att transportera: Du behöver aldrig oroa dig för oljefläckar eller bensinutsläpp.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår