Husbilar i Örebro

SUGEN PÅ NÅGOT NYTT?

Interboat Örebro erbjuder ett brett sortiment av husbilar från CI som är ett av Europas stora varumärken och Rollerteam som tillhandahåller prisvärda kampanjbilar.

CI står för Caravans International och tillverkas iItalien och tillhör den franska koncernen TriganoGroup. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken.

I sortimentet finns allt från de minsta husbilarna som bygger på plåtchassin till halvintegrerat,alkov eller helintegrerat, med plats för upp till 7 personer, du väljer det som passar dig och din familj bäst.

CI Kyros har de minsta bilarna som bygger på plåtchassin, därav att de kallas plåtisar, här får du en kompakt bil som i de flesta fall räknas som personbil. Praktiskt vid parkering, färjor etc. Bilarna finns i 14 modeller.

CI Magis är halvintegrerade bilar och finns i 25 modeller, på vår sida visar vi de vanligaste. Här kan du välja mellan hög/låg/dubbelsäng, vill du få extra sängplatser finns taksäng kostnadsfritt på de flesta modeller. Här kan vi erbjuda en bil som tar upp till 7 personer vilket är unikt på marknaden.

CI Magis Integral är vårt senste tillskott, en helintegrerad bil med fantastiska utrymmen, Alde har varit med från början och designat för vattenburen värme vilket är unikt på marknaden. Bilen finns i 6 modeller.

CI Riviera är halvintegrerade bilar där vi inte sparat på krutet i utrustning & design, en bil för dig som vill ha det lilla extra. Bilen finns i 16 modeller och vi visar de vanligaste på vår hemsida.

Rollerteam är årets kampanjbilar, här kan du inte välja så mycket varianter utan får istället en bra basbil med den nödvändigaste utrustningen till ett oslagbart pris. Kanske Sveriges mest prisvärda husbil, Rollerteam finns i 3 modeller.

Hos oss kan du byta in din båt mot husbil eller husbil mot båt.

Våra märken

BellaBusterFinnmasterHR BoatHuskyKimpleMercury Inflatable UtternWaverunnerCI KyrosCI MagisCI Magis IntegralCI RivieraRollerteam

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår