Ryds

Ryds båtar står för trygghet till sjöss, för stabila säkra båtar med genomtänkta lösningar och för båtar som tål att användas

Säkerhet och trygghet i varje situation, vare sig du söker en roddbåt, allroundbåt, styrpulpet, jolle, daycruiser eller bowrider, med utombordare eller inombordare. Ryds båtar kombinerar V-formade skrov för mjuk och stabil gång med smakfull design, tradition och kvalitet samt komfortabla egenskaper, allt för att erbjuda familjen och varje båtentusiast ett rikt båtliv.

Ryds 548 finns i tre modeller, Sport, Duo och Mid C och Ryds 628 som även den finns i tre modeller, Sport, Duo och Mid C. Ryds 488 finns i två modeller Sport och Twin.


2017 kom 398 som är en öppen båt, och 438 BF som är en styrpulpetbåt. Nytt i modellprogrammet är även en
DC båt, som bär modellbeteckningen 628 DC.

Ryds 448 Sport, och 486 BF en robust styrpulpetbåt perfekt för fiske, fritid och transport.

Ryds vill att du ska känna dig trygg med din båt. DNV-sigillet sitter i alla Rydsbåtar och innebär att båten är typgodkänd enligt DNV-Rules for Certification and Classification of Boats. Dessutom ingår Securmark stöldmärkning. Båten märks med Micromärken, vilket direkt minskar stöldrisken. Vissa av modellerna är utrustade med startspärr beroende på motoralternativ. Och på toppen av detta får du reducerad premie på Svedea båtförsäkring beroende på att Securmark  är förinstallerat.

Välj bland alla Ryds
Ryds Modellprogram 2019
BaylinerFlipperMercury Inflatable RydsSilverTG BoatsUttern

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår