Idag har butiken öppet: 08:00-17:00
Meny

Falcon

I en perfekt värld ska en båt vara ett rent nöje. Man ska slippa blicka mot himlen eller kolla väderleksrapporten. Du kan leva i nuet, bara stänga av motorn och dra ut på öppen sjö, när och om du känner för det.

Med en båt som är kapabel att hantera alla uppgifter den utsätts för i alla situationer kommer du ganska nära perfektion. Koppla av och sätt fart när du känner för det. Och om du hittar en båt som överträffar dina vildaste förväntningar, just när du trodde att du hade upplevt allt när det gäller båtar – det är väl verkligen ett unikt ögonblick.

En sån båt hittar man inte varje år, och att leta båt är ofta en jobbig och rentav smärtsam process. Varje vår får du samma känsla när det börjar bli varmare. Fantasin om din drömbåt vaknar till liv igen. En båt som verkligen speglar din personlighet, en spegelbild av dig själv och din perfekta värld. Förväntningarna är höga, och ibland utsätts du för bittra besvikelser. Du nöjer dig med en variant som du redan från början vet inte riktigt klarar uppgiften.

Du har inte tålamod att vänta på rätt båt. Till slut tror du att det inte kan bli bättre, när du borde se till ett större perspektiv och tänka utanför lådan. Du borde kasta dig in i den perfekta världen där allt är möjligt. Ingen lätt uppgift för en vuxen person. Men om det går…då kan vem som helst klara av det.

Välj bland alla Falcon
Falcon Modellprogram 2020
BellaFalconMercury Inflatable SandströmUttern

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss