1 års begagnatgaranti med Sveda XXL-försäkring!

Det skall kännas tryggt att köpa sin båt från ett etablerat företag. Därför erbjuder Interboat tillsammans med Svedea 1års garanti på begagnade båtar. Båtarna skall vara 10 år och yngre samt varudeklarerade enligt Sweboats normer. 

Garantin omfattar reparation av motor, drivlina & annan maskinell utrustning som båten var behäftad med vid försäljningstillfället.

Garantin är en utökning av gällande konsumentköplag, och den innebär inga extra kostnader för dig som köpare. Det enda krav som vi ställer är att du tecknar en XXL-försäkring i Svedea vid köpetillfället, och att du sköter om och servar din båt på det sätt som krävs av motortillverkaren. En heltäckande försäkring är ju något som man absolut ändå bör ha. 

För mer information kontakta ditt lokala Interboat företag. 

* Gäller endast vid tecknade av Svedea XXL försäkring. Garantin gäller endast båtar som är 10 år eller yngre samt är varudeklarerade enligt Sweboats normer. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår