Finnmaster

Finnmaster - en tvättäkta skandinav

Finnmaster-båtarnas breda och sjövärdiga högprestandabåtar passar för aktiva familjer och båtägare med krav på komfort och bekvämlighet. 

Finnmaster familjebåtar och semesterbåtar är planerade för svensk sommar med uppvärmd kabin där familjen bekvämt kan övernatta, eller njuta av sommaren på båtens akterdäck. 

Båtarna är försedda med stabila och säkra räcken och utrustning i toppklass innefattande vattentoa, defroster för vindrutorna, Wallas spis/värmare, kylskåp, färskvattentank som standard på många modeller. Söker du en modern dubbelpulpetbåt, med plats för familj, vänner, fiskespö och vattenskidor eller en dagtursbåt för skärgårdsliv, fiske, och badturer.   

Finnmaster har båtar med självlänsande däck konstruerande för hårt väder och hög sjö. Med exceptionellt breda och höga skrov blir båtarna säkra och sjödugliga samtidigt som det bidrar till rymliga inner och kabinutrymmen även i de mindre modellerna. Praktisk, sportig och lätthanterad, lågmäld ljudnivå, fri sikt. 

Finnmaster konstrueras för kraftig sjögång och tuffa förhållanden. Vare sig du väljer en styrpulpet för fiske och transporter eller en stor familjebåt för semestern räkna med att Finnmaster kommer att överträffa dina förväntningar.

Välj bland alla Finnmaster
Finnmaster Modellprogram 2018
BellaBusterFinnmasterHR BoatHuskyKimpleMercury Inflatable UtternWaverunnerCI KyrosCI MagisCI Magis IntegralCI RivieraRollerteam

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår