AMT

  - Välj din lokala handlare

  AMT - Advanced Marine Tech, har inte fått sitt namn av en tillfällighet. Teamet bakom AMTs båtprogram har 30 års erfarenhet av marin produktutveckling och de har över 30.000 tillverkade båtar på sitt goda samvete som underleverantör till ledande varumärken. Den bakgrunden ger dem en unik kompetens. 

  I arbetet med AMT-programmet har de för att skapa de bästa båtarna i segmentet 17-20 fot kombinerat just avancerad marin ingenjörskonst med innovativ design och sin utvecklade passion för perfektion. Man har lagt stor vikt vid att producera båtar med en jämn hög kvalitet och en slutfinish på högsta nivå. Båtarna är konstruerade osänkbara samt till och med säkerställt att motorns vitala delar klarar sig om olyckan skulle infinna sig med max last ombord.

  Alla AMT-båtar levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis omfattande utombordarprogram - en garanti för att båtupplevelsen börjar i det ögonblick du vrider om startnyckeln. 

  Fråga även efter Suzukis omfattande helhetslösningar vad gäller båtförsäkring och effektiva stöldskyddssystem.

  AMTAnytecAquadorAskeladdenAtlantic MarineAxoparBaylinerBellaBeneteauBusterCampionCrescentDrive BoatsFasterFinnmasterFlipperGrandezzaHR BoatHuskyInterJeanneauKimpleLinderOckelboPolarQuicksilverRydsSandströmSilverTerhiTG BoatsUtternWaverunner

  Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

  Jag förstår